top of page
Reactor website_edited.jpg
bg_zonder_zandloper_edited.jpg

Spelers

2 - 6 spelers

Aangeraden aantal:

Beginner: 4 - 5 spelers

Ervaren: 2-3 spelers

Min leeftijd: 16 jaar

<16j enkel met volwassen begeleiding

Prijs

2 spelers : €40 p.p.

3 spelers : €30 p.p.

4 spelers : €25 p.p.

5 spelers : €25 p.p.

6 spelers : €25 p.p.

Speeltijd

60 minuten

Moeilijkheidsgraad

Reactor bg

Red jij ons van de explosie?

In het hart van Bree, onopvallend genesteld tussen oude huizen en schilderachtige straatjes, staat een bescheiden gebouw dat slechts aan een select groepje bekend was: de Reactor. Binnen de muren lag de meest geavanceerde experimentele reactor ooit gemaakt, en aan het roer stond de briljante wetenschapper, Dr. Isabella Lovelace.

 

Terwijl de zon onder de horizon zakte en lange schaduwen over het stadsbeeld wierp, verzamelde zich een groep mensen buiten de reactorkamer. Ze hadden een wanhopig verzoek om hulp ontvangen van dr. Isabella, die waarschuwde voor een naderende explosie die het vredige stadje bedreigde.

Met kloppende harten en adrenaline die door hun aderen stroomde, ging de groep de kamer binnen. Binnen bevonden ze zich in een enorme kamer vol onheilspellende machines die zoemden van de overgebleven energie. De tijd tikte weg en ze hadden slechts zestig minuten om de mysteries te ontrafelen en een ramp te voorkomen.

 

Isabella's stem echode door de kamer en leidde hen door een reeks ingewikkelde puzzels en uitdagingen. Elk opgelost raadsel bracht hen een stap dichter bij het voorkomen van een ramp. Ze doorzochten de kamer op zoek naar aanwijzingen, voegden fragmenten van Isabella's onderzoek samen en ontcijferden cryptische codes die verborgen compartimenten openden.

 

Met nog maar enkele ogenblikken over, bereikten ze het hart van de reactor, een pulserende kern van ruwe energie die op de rand van een catastrofe stond. Isabella's stem kraakte door de intercom en leidde hen door de laatste reeks die het aftellen zou stoppen en de stad van een zekere vernietiging zou redden...

 

Hebben ze het overleefd...? Werd de explosie voorkomen…?

 

Zijn jullie klaar om de uitnodiging van Dr. Isabella te accepteren? Zijn jullie het team dat de explosie zal stoppen en de stad moet redden? Het avontuur wacht binnen de muren van de reactor….

bottom of page