top of page

Heeft u een vraag voor ons?

Hier vind je alvast een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Heb je toch nog een andere vraag voor ons? Dan kan je via het formulier onder op deze pagina contact met ons opnemen.

Hoe zit het met de corona regels?

Momenteel zijn er geen beperkingen door corona regels. 

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een spel waarbij de spelers worden opgesloten. Ze moeten opdrachten uitvoeren en puzzels oplossen om zichzelf te bevrijden. De deelnemers krijgen daarvoor 60 minuten de tijd. Puzzels kunnen worden opgelost door logisch te redeneren en goed samen te werken.

Met hoeveel personen kan je een escaperoom spelen?

Onze rooms kan je spelen met min. 2 en max. 6 personen. Voor de leukste spelervaring raden wij aan onze rooms met 3 - 5 personen te spelen.

Onze groep is groter dan 6 personen, kunnen wij een escaperoom spelen?

Natuurlijk kan dat! Maar dan splitsen jullie best op in kleinere groepen van max. 6 personen. Jullie kunnen kiezen om met iedere groep dezelfde room achter elkaar te spelen. Of jullie kunnen gelijktijdig onze 2 escaperooms spelen.
Willen jullie beide rooms gelijktijdig spelen?
Kies in de boekingsmodule dan voor de optie: "Reactor & waterput gelijktijdig".
Willen jullie 2 keer dezelfde room achter elkaar spelen?
Dan kunnen jullie in de boekingsmodule gewoon 2 aansluitende tijdsloten boeken. Zet er in de opmerking dan bij dat jullie één groep vormen. Dan zorgen wij ervoor dat jullie snel achter elkaar kunnen spelen. De groep die niet aan het spelen is kan in onze receptie een drankje nuttigen of gezelschapspellen spelen. De groep die als eerste gespeeld heeft kan eventueel ook meekijken naar de tweede groep.

Hoeveel kost een escaperoom?

Een overzicht van de prijzen vind je hier. Als een grotere groep opsplitst gelden de prijzen van het aantal personen per room. (bv: 8p boeken 2 rooms voor 4p, dan geldt de prijs van 4p per room)

Is een escaperoom eng?

Iedere escaperoom heeft zijn eigen thema. Onze rooms zijn spannend en uitdagend maar zeker niet eng.
 

Ik heb claustrophobie. Kan ik een escaperoom spelen?

Natuurlijk kan dat. De ruimte(s) binnen onze escaperooms zijn groter dan je denkt. Er zijn ook noodstops zodat de deuren op ieder moment open kunnen gaan. Is het toch nog te eng? Dan kunnen we in samenspraak de ingang open laten.

Wie kan een escaperoom spelen?

Iedereen kan een escaperoom spelen. Je hoeft niet over speciale talenten te beschikken. Het is een ontspannende activiteit, waarbij vooral samenwerking belangrijk is. Het is fysiek niet zwaar. Houd wel rekening met volgende beperkingen:
  • De reactor kan niet gespeeld worden door mensen met epilepsie. 
  • De waterput raden we af voor mensen die minder mobiel zijn.

Is een escaperoom geschikt voor kinderen?

We hanteren geen minimumleeftijd, maar de puzzels zijn afgestemd op volwassenen. Kinderen onder de 16 jaar moeten in de kamer begeleid worden door minstens één volwassene. Het is aan jezelf om in te schatten of het voor jouw kind haalbaar is. Voor kinderen gelden dezelfde prijzen. 
Ben je op zoek naar een escaperoom speciaal gericht op kinderen? Dan verwijzen we je graag door naar onze collega's, bijvoorbeeld in Houthalen of Ospel (NL).

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt bij ons ter plaatse. Dit kan cash (er is een bank op 50m), via payconiq of je bank APP. Er kan niet met een betaalkaart betaald worden. Voor buitenlandse klanten werken de APPS meestal niet. We raden hen dan ook aan cash te betalen.

Kan ik een factuur krijgen?

Dit is zeker mogelijk. Bezorg ons je facturatiegegevens en we bezorgen je een factuur. Let wel op: een factuur dient steeds op voorhand of ter plekke betaald te worden. Het is niet mogelijk een factuur op een later tijdstipt te betalen.

Kan ik voor vandaag nog een escaperoom boeken?

Je kan online tot 16u op voorhand boeken. Wil je voor vandaag reserveren? Dan moet je telefonisch met ons contact opnemen. We kijken dan samen of er nog een optie voor je is.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Je kan tot 48u op voorhand kosteloos annuleren door op de annuleringslink in je bevestigingsmail te klikken. Vul vervolgens het formulier in en je boeking is geannuleerd. Let op: je annulering is pas geldig als je per mail een bevestiging van je annulering ontvangt. Als je annuleert binnen de 48u voor je boeking zal je het volledig bedrag van de boeking aangerekend worden.

Waar kan ik parkeren?

Je kan bij ons niet voor de deur parkeren, maar er is dichtbij voldoende gratis parkeergelegenheid. Je moet wel een parkeerschijf leggen. Klik hier voor een plan.

Heb je toch nog een vraag voor ons?

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Bedankt voor je vraag! Je ontvangt spoedig een antwoord van ons.

bottom of page